Blog

Ekerö, Stockholm, Skansen och Fotografiska.

Annelie och jag har goa vänner ute på Ekerö vid östra Mälaren. En gång om året försöker vi ta oss en tripp för att träffa Helena, Stina, Kajsa och Peter. Så nu har vi varit på Ekerö och vi tog oss in till Stockholm, Skansen och Fotografiska Museet.

Jag minns inte när jag var på Skansen om någonsin och jag tror det får bli nån mer gång.
Men det blev några bilder i alla fall.

Fotografiska var lika bra som vanligt, om man gillar konst i fotoform vill säga.
Denna gång fick vi se Inez & Vinoodh, modefotografi som var en "jaha" upplevelse.
Nygårds Karin Bengtsson, konceptuell fotografi vill jag nog påstå där iden eller tanken med bilden är viktigare än slutresultatet men absolut se värt.
Sen var det Nick Brandt, djur och naturfotograf som visade fantastiska bilder med en speciell fotobearbetning med mycket känsla. Nick kallar denna serie "On this earth, A shadow falls, Across the ravaged land" detta är verkligen tänkvärt och som sagt, otroliga bilder.
Det tar i mot att fotografera på museet så det finns bara tre bilder och dom får ni hitta på min Instagram (länk nedan). Annars är det bäst att Googla på namnen ovan om intresse finns.