Blog

Picknick Festival. Djupsås Festplats 1 Aug 2015.

Lördagskvällen planerades tidigt med kontroll av cyklar, pumpning av däck. Montering av festivalutrustning och packningen. Vid 17:00 bar det iväg till Djupsås Festplats.
Mina reskompisar var Annelie, Carina och Leffe. Med lite musik och annat viktigt i kylbagen var humöret på topp eller åt åtminstone tills jag tog en höger sväng så vi cyklade lite fel men allt ordnade upp sig och vi var på plats i tid för det första bandet. Picknick Festival anordnas av Johan Rundkvist och Andreas Andersson plus ett antal glada kompisar som fick allt att funka. Det fanns kiosk och grill möjligheter plus aktiviteter för barn mm. Bra ordning och mycket trevligt.
För mer info gå till www.pnfestival.se

Banden för kvällen var. Amplified Egos, Proggs, D Point, The Rickety Sticks, Line 4, M.A.D. Krooks och Out of order. (info hämtat från pnfestival.se)
Ska jag ge extra cred så får det gå till Proggs för bästa show och till Line 4 där grabbarna inte var mer än 15 år men visade stor potential, bara mer scennärvaro så.

Som vanligt när det gäller livemusik och fotografering så är bildkvalitén inte 100% men vad gör man. Kommentera gärna här på inlägget.
Kom ihåg att jag äger rättigheterna till alla bilder. Ta kontakt med mig om något är av intresse. Det finns fler bilder än dom jag visar här.