Blog

Roadtrip till Kroatien

Nu skall jag göra ett första inlägg om vår resa till Kroatien. ( och kanske sista tills vi kommer hem )

Resan tog 32 timmar och var väl ok. Chaufförerna hade AC på mest hela tiden vilket medförde att jag och Annelie frös eftersom vi satt direkt bakom dom. Vi har två roliga killar som kör, Kent-Ove och Johnny plus Lena vår guide som kallas "morsan"

Vi har fått se mycket vackra vyer men det är klart att Danmark och Tyskland bjöd mest på motorväg. Därför visar jag inga foton för än vi kom in i Österrike. Inte heller har jag fotat hotellrummet, än! Hotellet är väl ok men jag ger den inte mer än två :-):-) 
Internet uppkopplingen här på hotellet är inte det snabbaste så uppladdning av foton tar evigheter. Därför får vi se om det kommer nya inlägg här från Kroatien.

Då så, fotona ni ser är alltså från Österrike, Slovenien och Kroatien. De sista är tagna från vår balkong.
De flesta foton är tagna igenom bussfönster så ni får ha överseende men bildkvalitén.