Blog

Dags för lite skryt!

 

Att bli uppmärksammad av för mig okända personer inom fotovärlden är både fantastiskt roligt och inspirerande. Jag har fått så mycket feedback av både amatörer och professionella fotografer. 

Porträttbilden här till höger uppmärksammades av OTP podden och Googel+ gruppen OTP, On Taking Pictures. 

Vill man lyssna på hela POD avsnittet #178 så klicka på länken HÄR

Bilden nedan har jag nog fått flest kommentarer om på olika sociala medier så som Facebook, G+ och Instagram. Båda bilderna ingår i en fotoberättelse som jag kallar "Flickan på vinden" eller "Girl on the attic" för alla mina utländska följare. Hela fotoberättelsen finns på min hemsida under Photo Stories.
"Flickan på vinden"-projektet genomfördes tidigt i somras. Jag och Emelie Kilpelä Lindstrand jobbade en förmiddag med fotograferingen och sen kom efterarbetet med urval av bilder plus redigering. Jag vill rikta ett extra stort TACK till Emelie som är en toppmodell och kreativ partner.

Klicka på bilden.

Klicka på bilden.