Blog

Wink Imagery.

Igår kväll åkte Annelie, Lilian och jag tillsammans med Niclas och Marie till Löwings Ateljé där en för mig okänd fotograf, Helena M Wink hade en utställning. Jag tyckte utställningen var väldigt intressant och bra. Starka bilder med mycket kontrast där naturen måste ha varit inspirerande. Ta en titt på www.winkimagery.com

Last night, Annelie, Lilian and I, together with Niclas and Marie drove to Löwings studio where for me a unknown photographer, Helena M Wink had an exhibition. I thought the show was very interesting and good. Strong images with high contrast where nature must have been inspiring. Take a look at www.winkimagery.com 

Detta foto är ett av Helenas konstverk som visades på naturstigen där foton var upplysta i natten.

This photo is one of Helena's artwork that was displayed on the nature trail where photos were lit in the night.

Original photo and artwork by Helena M Wink. Photographed by Urban Björklund during the exhibition.

Original photo and artwork by Helena M Wink. Photographed by Urban Björklund during the exhibition.