Blog

Nossebro Powermeet 2014. Part 1.

I lördags invaderades Nossebro igen, som oftast vid denna tidpunkt på året. Blanka fordon av alla slag rullar in i samhället. Ja just det! Alla är inte så blanka ;-)

Som glad amatör och frilansfotograf söker man ofta den bild som är det där extra. För mig är det oftast en känsla som jag vill förmedla. Kanske är inte bilden perfekt tekniskt men känslan finns där. Men form och färg är också viktigt tycker jag.

Jag gick ut rätt tidigt för att utnyttja den dimma som låg över Nossebro denna morgon. En ensam röd Mustang kör in i dimman och detta ger starten för dagen. Som avslutning på denna bild-story fotade jag Nossebro MKs "flagga". Motorklubben anordnar träffen och gör detta på ett förträffligt sätt. Snart kommer det mer bilder från träffen och jag kommer att avsluta med en bildserie från burnouttävlingen så klart. Men först dessa bilder som startade dagen.